interieuradvies binnendeuren trappen houten trappen inbouwkasten

Kies voor compleet interieuradvies

Een totaalaanpak van interieuradvies tot plaatsing, dat is wat je vindt bij Schroons in Heist-Op-Den-Berg. Zo ben jij helemaal ontzorgd en hoef je nergens van wakker te liggen. Dat doen wij wel voor jou!

 

Contacteer ons voor meer informatie

Van interieuradvies tot plaatsing

Wil jij je woning volledig onder handen nemen en een geslaagde make-over realiseren? Dan moet je met vele dingen rekening houden. Eerst en vooral heb je een duidelijk interieuradvies nodig waarbij jouw smaken en voorkeuren blenden tot een helder concept dat de basis vormt voor jouw nieuwe inrichting.

 

Na de conceptfase volgt dan de uitvoeringsfase. Ook die kun je in alle vertrouwen in de handen leggen van een ervaren partner als Schroons. Onze professionele medewerkers zorgen voor de productie van alle onderdelen zoals houten binnendeuren, inbouwkasten en trappen en plaatsen ze vervolgens efficiënt bij je thuis.

Met een interieuradvies van Schroons ga je voor een geslaagde make-over.

Interieuradvies tot in de kleinste details

Bij Schroons beperken we ons niet tot het interieuradvies op zich. We voeren ook alle randwerkzaamheden uit die horen bij een complete afwerking. Zo ben je bij ons aan het goede adres voor het uitbreken van bestaande keukens alvorens we nieuwe keukenkasten plaatsen en coördineren we ook alle werkzaamheden voor de voorziening en/of uitbreiding van nutsvoorzieningen zoals elektriciteit en wateraansluitingen. Dankzij deze totaalaanpak nemen we je vele zorgen uit de handen en hoef jij nergens zorgen over te maken.

Maak werk van een interieuradvies dat leidt tot een helder totaalconcept.

Tijd maken voor interieuradvies loont

Maak je werk van een nieuw interieur? Dan is het belangrijk dat het hele plaatje klopt. Daarbij is een helder interieuradvies een belangrijke vereiste om van een succesvolle make-over te spreken. Schroons is bereid om samen met jou te werken aan een compleet interieurconcept waarbij we jou begeleiden bij elke stap in dit proces.

 

 

Ga voor professioneel interieuradvies van a tot z

Met Schroons aan het roer ga je voor een compleet interieuradvies waarbij we jouw volledig ontzorgen op weg naar een geslaagde make-over van jouw woninginrichting.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een compleet interieurconcept met professioneel interieuradvies!

 

Contacteer ons

interieuradvies binnendeuren trappen houten trappen inbouwkasten
interieuradvies binnendeuren trappen houten trappen inbouwkasten
interieuradvies binnendeuren trappen houten trappen inbouwkasten
interieuradvies binnendeuren trappen houten trappen inbouwkasten

Kijk: dit maakt
Schroons

Ontdek wat Schroons allemaal voor je creƫert.

Ontdek onze realisaties