houten veranda veranda plaatsing veranda stijlvolle veranda

Jouw stijlvolle houten veranda

Een houten veranda is een stijlvolle en degelijke uitbreiding van je woonruimte. Wat dacht je van een hedendaagse combinatie van hout en aluminium?

 

Contacteer ons voor meer informatie

Onderhoudsvriendelijke houten veranda

Bij Schroons zijn we gespecialiseerd in de constructie en plaatsing van jouw ideale houten veranda. Die wordt op maat gemaakt van jouw verwachtingen en vereisten. Zo slaag je erin om je woning uit te breiden op een stijlvolle en kwaliteitsvolle manier.

 

 

Bij het ontwerp en de plaatsing van je houten veranda houden we maximaal rekening met onderhoudsvriendelijkheid. Zo werken we vaak met een combinatie van hout en aluminium. Met een dak in aluminium hoef jij je alvast geen zorgen te maken over het onderhoud van het dak van je veranda.

Maak werk van je eigen houten veranda!

Houten veranda: authentiek en degelijk

Hout is een warm materiaal dat tegelijk authenticiteit en degelijkheid uitstraalt. Zo sla je twee vliegen in één klap: je kiest voor een solide uitbreiding van je woonruimte en werkt aan de authentieke en warme uitstraling van je woning met een houten veranda van Schroons.

Zo ziet jouw ideale houten veranda eruit.

Ga voor een hoogwaardige houten veranda

Ben je op zoek naar een ervaren fabrikant en plaatser voor je houten veranda? Steek dan zeker je licht even op bij Schroons in Heist-Op-Den-Berg. Al vele decennia zijn we gespecialiseerd in de productie van houten ramen, deuren, garagepoorten en veranda’s.

 

 

Onze ervaren medewerkers staan je graag uitgebreid te woord en zorgen voor het nodige advies op het vlak van materiaal en plaatsing. Heb je vragen over de houten veranda die jouw woning een echte meerwaarde biedt? Stel ze gerust en we beantwoorden al je vragen met de glimlach.

Wil je meer weten over jouw houten veranda? Kom dan zeker langs bij Schroons. We nemen graag de tijd om je uitgebreid te woord te staan, zodat je goed geïnformeerd bent om jouw ideale keuze voor een houten veranda te maken.

 

Maak een afspraak

houten veranda veranda plaatsing veranda stijlvolle veranda
houten veranda veranda plaatsing veranda stijlvolle veranda
houten veranda veranda plaatsing veranda stijlvolle veranda
houten veranda veranda plaatsing veranda stijlvolle veranda

Kijk: dit maakt
Schroons

Ontdek wat Schroons allemaal voor je creƫert.

Ontdek onze realisaties