houten trap zwevende trap trap op maat houten trap op maat trap staal

Ga voor een houten trap op maat

Een houten trap op maat van je woning biedt je huis een waardevolle en praktische toets. Bij Schroons weten we hoe we jouw ideale trap moeten produceren en plaatsen volgens de regels van de kunst.

 

Contacteer ons voor meer informatie

Zo krijgt jouw houten trap op maat vorm

Kies je voor een houten trap op maat van Schroons? Dan krijg jij je trap al te zien voor hij bij jou wordt geplaatst! Dankzij onze 3D-tekening krijg je al meteen een helder beeld van hoe je trap tot zijn recht zal komen in je woning. Om die 3D-tekening te kunnen maken, hebben we natuurlijk eerst alle afmetingen nodig. Daarna gaan we aan de slag met het trapconcept. Daarbij luisteren we uitgebreid naar al jouw wensen. Jij bepaalt de houtsoort waarin we jouw houten trap op maat zullen produceren en ook de kleur.

 

Houten trap op maat: vele mogelijkheden

Bij de creatie van jouw houten trap op maat zijn er vele mogelijkheden. Landelijk, klassiek of eerder modern? Wij produceren de houten trap die het beste aansluit bij jouw wensen en je woning.

Met een houten trap op maat krijgt je woning een mooie meerwaarde.
Ben je wel te vinden voor een houten trap op maat die staal en glas combineert? Ook daarvoor zit je goed bij Schroons! Maar ook voor specifieke toepassingen zoals een zwevende trap hebben we alle knowhow in huis.
Kies voor een houten trap op maat van bij Schroons!

Eigen productie van je houten trap op maat

Bij Schroons beschikken we over een modern machinepark dat ons toelaat jouw houten trap op maat professioneel te vervaardigen volgens alle regels van de kunst. Daarbij laten we geen detail onopgemerkt voorbijgaan en garanderen we een eindresultaat dat aan al jouw verwachtingen en vereisten voldoet.

 

Na de productie van de trap zorgen onze plaatsers ook voor een feilloze plaatsing van je houten trap op maat bij je thuis. Daarvoor zetten we alle nodige middelen in en zorgen we ervoor dat je trap snel, efficiënt en deskundig wordt geplaatst. Zo zijn een perfect resultaat en jarenlang gebruiksgenot de mooie gevolgen van jouw keuze voor schrijnwerkerij Schroons in Heist-Op-Den-Berg.

Ben je op zoek naar een professionele partner voor de productie en plaatsing van jouw houten trap op maat? Klop dan zeker aan bij Schroons. Onze ervaren medewerkers begeleiden je graag bij alle stappen op weg naar jouw ideale trap!

 

Contacteer ons

houten trap zwevende trap trap op maat houten trap op maat trap staal
houten trap zwevende trap trap op maat houten trap op maat trap staal
houten trap zwevende trap trap op maat houten trap op maat trap staal
houten trap zwevende trap trap op maat houten trap op maat trap staal

Kijk: dit maakt
Schroons

Ontdek wat Schroons allemaal voor je creƫert.

Ontdek onze realisaties