vacatures hout schroons houtprojecten

Houtvaardig meesterschap

Houden van hout
doen we samen

Bij Schroons werken we elke dag samen om onze verschillende houtprojecten op de best mogelijke manier te realiseren. Daarbij staan klantentevredenheid en werkplezier voorop. Ontdek hoe we bij Schroons inzetten op een hechte groepsgeest waarin iedereen zich goed voelt.

Ontdek onze vacatures

Warme
werksfeer

Graag werken hangt voor een groot stuk af van de sfeer waarin je werkt. Daarom investeren we bij Schroons in een aangename werkomgeving en doen we er alles aan om jou en je collega’s met plezier te laten samenwerken. Want alleen zo bereiken we de beste resultaten en de meest tevreden klanten

vacatures hout schroons houtprojecten

Tijd voor
teambuilding

Om een hechte teamgeest te stimuleren, maken we geregeld tijd voor leuke teambuildingactiviteiten. Zo gaan we regelmatig samen op stap. Want hard werk verdient een mooie beloning. Ga je graag eens een avondje poolen, snookeren of karten? Dan zullen onze groepsactiviteiten meer dan goed in de smaak vallen.

Leren en
evolueren

Gemotiveerde werknemers hebben nood aan de juiste opleidingen. Zo worden ze nog beter in hun vak en dragen ze rechtstreeks bij aan de tevredenheid van onze klanten. Bij Schroons mag je dan ook rekenen op praktische opleidingen on-the-job. Maar evengoed nodigen we wel eens lesgevers uit om de vaardigheden van onze werknemers nog verder uit te puren.

vacatures hout schroons houtprojecten

Flexibiliteit verzekerd

Ga je bij Schroons aan de slag? Dan maak je snel kennis met onze flexibele mindset. Jouw flexibiliteit wordt beantwoord met de nodige veerkracht voor het opnemen van overuren en vakantiedagen. Zo krijg je de kans om je werk- en privéleven mooi met elkaar te verzoenen.

Open communicatie

Bij Schroons is alles bespreekbaar. We zorgen dan ook voor een werksfeer waarin open communicatie de norm is. Binnen elke afdeling is er bovendien een vertrouwenspersoon bij wie je terechtkunt met vragen en problemen. Evaluaties vinden plaats in onderling overleg en in een gemoedelijke, informele sfeer.

Kom erbij!

Zie jij het best wel zitten om je passie voor hout om te zetten in uitdagende realisaties voor onze klanten? Check dan snel onze vacatures en waag je kans!

Openstaande vacatures
vacatures hout schroons houtprojecten
vacatures hout schroons houtprojecten
vacatures hout schroons houtprojecten
vacatures hout schroons houtprojecten

Kijk: dit maakt
Schroons

Ontdek wat Schroons allemaal voor je creëert.

Ontdek onze realisaties